A presó un jove per deu robatoris a domicilis a Vilanova i la Geltrú

L’arrestat, amb 18 antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva es desplaçava de terrat en terrat

Imatge dels Mossos d'Esquadra

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Vilanova i la Geltrú van detenir, el dilluns 19 d’agost, un home de nacionalitat marroquina, de 31 anys i veí del municipi com a presumpte autor de deu robatoris amb força a domicilis del municipi de Vilanova i la Geltrú.

Els fets van succeir el mateix dia quan un testimoni va alertar, mitjançant el telèfon d’emergències 112, d’una persona desplaçant-se, mitjançant escalament, de terrat en terrat.

Immediatament, les dotacions es van adreçar al lloc i els agents van comprovar que, a les immediacions d’on s’havia vist a aquesta persona hi havia trasters forçats i el seu interior remenat. Gràcies a la descripció facilitada pel testimoni, els agents van aconseguir detenir l’home, amb 18 antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva, com a presumpte autor dels robatoris amb força.

Durant l’escorcoll els agents van localitzar diversos objectes que van ser reconeguts pel propietari d’un immoble que acabaven de violentar la mateixa nit.

Posteriorment, gràcies a les imatges enregistrades per càmeres de videovigilància i les gestions d’investigació, agents de la Unitat d’Investigació van aconseguir determinar que el detingut havia participat en un total de deu robatoris.

Finalment, el 20 d’agost es va realitzar una entrada i registre al domicili de l’arrestat, al municipi de Vilanova i la Geltrú, on els investigadors van recuperar objectes que constaven sostrets en robatoris amb força a domicilis des del mes de març de 2019.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.