Vilanova i la Geltrú commemora l’1 d’octubre

La manifestació, que ha recorregut els principals carrers del centre de la ciutat, ha finalitzat a la Plaça de la Vila amb la lectura de diferents manifests

Imatge de l'actuació de Bordegassos i Falcons durant l'acte de l'1 d'octubre. Foto: Jordi Nieto

Vilanova i la Geltrú commemora el referèndum de l’1 d’octubre amb una manifestació convocada pels CDR i que ha transcorregut pels principals carrers del centre de la ciutat.

La concentració que ha sortit des de la Plaça de les Neus, a dos quarts de vuit del vespre, s’ha desplaçat fins a la Plaça de la Vila, on ha finalitzat amb els parlaments de l’alcaldessa Olga Arnau i les regidores Blanca Albà i Marta Jofra.

Imatge de la concentració a la Plaça de la Vila. Foto: Jordi Nieto

L’acte, conduït per la Coordinadora de l’Assemblea Nacional de Catalunya a Vilanova i la Geltrú, Nuria Valls, ha comptat també amb les actuacions de Bordegassos i Falcons, així com amb les lectures dels manifests d’Arran i dels CDR.

Amb l’objectiu de pressionar als dirigents polítics a que acompleixin amb el mandat de les urnes de l’1 d’octubre, Valls ha instat a la població a desobeir i a no defallir, mentre que també ha demanat que es mantingui ferma i comunicada per aconseguir mobilitzacions massives.

En acabar, des d’Arran s’ha demanat a tothom qui estava present a la plaça que acompanyés uns quants metres més la manifestació en direcció al carrer dels Caputxins.