Sant Pere de Ribes i Sitges distribueixen les targetes amb les beques del menjador

Imatge de la targeta menjador. Cedida

L’Ajuntament de Sitges distribueix aquesta setmana els ajuts als 240 infants beneficiaris de les beques menjador al municipi. Les ajudes s’entregaran a través de targetes moneder carregades amb un import de 40 euros que es podran utilitzar en establiments d’alimentació i que Serveis Socials entregarà a domicili. No cal fer operativa prèvia per activar-les. Així mateix, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes està distribuint 410 d’aquestes targetes a les famílies beneficiàries de les beques menjador que s’han vist afectades pel tancament de les escoles en el context de l’emergència sanitària actual.

Donat que el tancament de les escoles es perllongarà més enllà dels primers 15 dies inicials, la Generalitat efectuarà una recàrrega de forma automàtica fins que l’alumnat pugui tornar a escola, pel que és important que es conservin les targetes.

Les beques menjador són una competència de la Generalitat que tenen delegada els consells comarcals. Per tal de fer efectiva i àgil la distribució de les ajudes a cada municipi durant el confinament, el Consell Comarcal ha demanat als ajuntament que s’encarreguin de distribuir les targetes moneder entre les famílies beneficiàries.