Sant Camil dóna d’alta a 14 pacients respiratoris en una jornada sense nous ingressos d’aquest grup

El centre hospitalari no ha reportat cap vícitma mortal vinculada al contagi de Covid-19 en les darreres 24

Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf no ha reportat cap víctima mortal amb SARS-CoV-2 al centre hospitalari de Sant Camil en les darreres 24h. En el mateix sentit, el nombre d’hospitalitzats amb afeccions respiratòries també s’ha vist disminuit en onze persones i deixa un total de 159.

Una altra de les parts positives del nou balanç facilitat pel consorci durant la jornada d’aquest dimarts, és l’augment en el nombre d’altres de pacients que havien estat hospitalitzats com a pacients del grup respiratori. Des d’ahir dilluns, Sant Camil ha enregistrat 14 noves altes d’aquest grup, la xifra més elevada fins al moment des de l’inici de la crisi sanitària i que suma ja 37.

Per contra, en relació amb el seguiment de la crisi sanitària a l’Alt Penedès en les darreres vint-i-quatre hores, el nombre de pacients hospitalitzats per afeccions respiratòries ha augmentat una en persona i deixa un balanç de 74 ingressats, tot i que no s’ha reportat cap nova víctima mortal. A més a més, el nombre de pacients donats d’alta per coronavirus a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès s’ha doblat des d’ahir amb un total de 14 persones, set d’elles en les últimes 24h