Oberta la matrícula del programa ‘Música en Família’ a l’Escola Municipal de Música de Sitges

La iniciativa s’adreça a famílies amb infants de 0 a 3 anys amb l’objectiu que gaudeixin plegats d’un espai on viure la música i alhora enforteixin els vincles familiars

Un any més, l’Escola Municipal de Música de Sitges engega el programa ‘Música en Família’. Es tracta de sessions en les quals els infants de 0 a 3 anys i famílies comparteixen plegats la música i, al mateix temps, enforteixen els vincles familiars. Per presentar el programa, l’Escola ofereix una sessió informativa el proper dilluns 1 d’octubre, a un quart de sis de la tarda, a la sala d’actes de l’Escola Esteve Barrachina.

El programa inclou 10 classes, de 45 minuts, que s’ofereixen en dos grups disponibles els dilluns a les 17.15 h i els dijous a les 18.15 hores. El preu és de 72 euros un alumne i un familiar o 108 euros un alumne i dos familiars.

La matrícula estarà oberta fins a omplir places i es pot formalitzar a la mateixa escola situada a l’Escola Esteve Barrachina (c/ Rafael Llopart s/n). L’inici del programa ‘Música en Família’ serà el dies 4 i 8 d’octubre i la finalització serà al desembre. Per a més informació es pot enviar un correu electrònic info@emmsitges.cat o trucar al telèfon mòbil 675 82 37 38.