Millora de la cruïlla dels carrers de Sant Gervasi i de Sant Joan a VNG

Aquesta intervenció s'inclou dins el Pla de millores dels eixos comercials amb un total de 8 actuacions de millora de l'espai públic del centre de VNG

Imatges de les obres. Foto: Aj. VNG

Finalitzada la Fira de Novembre s’han iniciat els treballs a la cruïlla dels carrers de Sant Gervasi i de Sant Joan corresponents al programa de Millora d’eixos comercials que du a terme la Regidoria de Projectes i Obres de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Aquesta iniciativa, que es va iniciar fa uns mesos, contempla un total de 8 actuacions de millora a l’espai públic del centre de la ciutat, amb una inversió total de 288.000 euros.

Els treballs sobre el ferm en aquesta cruïlla s’han iniciat aquest dimarts i es preveu que s’enllesteixin a finals de novembre. L’actuació, quantificada en més de 6.000 euros, contempla la reparació del paviment en el creuament entre els carrers de Sant Joan i de Sant Gervasi, amb la col·locació de noves llambordes i una peça d’aglomerat asfàltic a la zona central per evitar el deteriorament que ocasiona el pas de vehicles.

El pla de millores dels eixos comercials té per objectiu identificar, analitzar i actuar sobre  problemàtiques a l’espai públic del centre de la ciutat, proposant diverses intervencions en diferents àmbits. Un cop finalitzi aquesta intervenció, es renovarà part del mobiliari urbà de la rambla Principal i es continuarà treballant en la millora de les cruïlles malmeses a la rambla.

Aquest pla que continuarà durant el 2019 ja ha abordat la millora del carrer de l’Aigua i dels carrers dels Caputxins i de Sant Sebastià i de la cruïlla dels carrers Havana i Tetuan.