L’IMET organitza el 26 de maig una sessió d’entrevistes ràpides de treball

"L'Speed Job Dating" afavoreix el contacte, l'intercanvi i la proximitat entre empresaris i persones que busquen feina

0
156
Imatge de recurs. Cedida

El dimarts 28 de maig, a partir de les 10 del matí, es farà a l’IMET una sessió d’Entrevistes ràpides de treball (Seed Job Dating). Es tracta d’entrevistes de curta durada entre aquelles empreses que tenen necessitat de contractar personal i els/les candidats/es que s’hi presenten, amb l’objectiu de poder-se conèixer i trencar la fredor que suposa llegir currículums.

Les sessions afavoreixen, entre d’altres, aspectes com l’intercanvi i la proximitat, i dóna al/la candidat/a, l’oportunitat de mostrar-se tal com és i puntualitzar en els aspectes que l’empresari/ària necessita. D’altra banda, per l’empresari/a suposa una bona oportunitat de trobar el personal més adient al lloc de treball que ofereix.

Aquesta acció es troba dins el marc del programa UBICAT 2019 del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social.

Les persones interessades a participar cal que es posin en contacte amb l’IMET mitjançant la següent adreça de correu electrònic: borsatreball@imet.cat

FER UN COMENTARI