L’Ajuntament de Sitges atorga 45.000 euros de subvenció a Càritas

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha signat el conveni atorgant l’ajut a l’ONG pel Centre de Distribució d’Aliments que té al municipi

L’Ajuntament de Sitges ha atorgat una subvenció de 45.000 euros a Càritas Ajuda Fraterna pel manteniment i compra d’aliments per al Centre de Distribució d’Aliments. L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i el rector de la parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges, mossèn Josep Pausas, han signat el conveni aquest divendres al migdia.

Tant l’Ajuntament com la parròquia reconeixen la implicació dels ciutadans per generar una ciutat socialment més justa, més sostenible i amb igualtat d’oportunitats per a tothom. De fet, Càritas porta a terme regularment accions de serveis assistencials i socials amb especial atenció a col·lectius amb dificultat per a la seva integració social.

Paral·lelament, Forns ha signat també amb la ONG Ocularis una subvenció per contribuir a la missió de l’entitat, que centra la seva activitat en la formació oftalmològica i òptica a països en vies de desenvolupament com Senegal i Moçambic. Armand Valera, d’Ocularis, ha explicat a l’alcalde la situació d’urgència sanitària que pateix la regió en aquests moments.