Executades les obres de millora de l’accessibilitat al cementiri de Cubelles

Imatge del cementiri de Cubelles. CEDIDA

Les regidories d’Espai Públic i Salut han executat les obres de millora de l’accessibilitat del cementiri Municipal. L’empresa adjudicatària, Aldaba Obras Reunidas, ha ampliar les voreres de tota la part nova del cementiri, d’acord amb el Pla d’Accessibilitat, amb un cost de poc més de 47.000,00€.

El cementiri municipal és una de les instal·lacions més utilitzades per persones grans, amb problemes de mobilitat. La regidoria d’Espai Públic, que té entre els seus objectius del Pla de Mandat anar realitzant obres de millora de l’accessibilitat en tot el municipi, i la de Salut van considerar prioritari actuar en aquest espai.

Les obres han consistit en la demolició del paviment de panot existent, d’una alçada i amplada que no complia amb el pla, per una solera de formigó rematada amb un panot de formigó per a exteriors, d’un metre d’ample per tot el voltant de les construccions de nínxols d’aquesta part nova.

La regidoria de Salut, Pilar Juste, ha destacat la importància d’aquesta obra, “que volem també aplicar a la part més antiga del cementiri”. L’accessibilitat de les persones usuàries del fossar municipal “era una de les prioritats del Govern, ja que es tracta d’una de les instal·lacions més utilitzades per persones grans i d’altres col·lectius amb problemes de mobilitat”.