El Consell Comarcal del Garraf actualitza mesures de prevenció davant el Coronavirus

El Consell Comarcal del Garraf ha actualitzat les mesures de prevenció del contagi del Coronavirus, d’acord amb les indicacions de la Generalitat de Catalunya.

Les mesures que s’han pres, busquen reduir al màxim els moviments de persones i, a la vegada, garantir els serveis a la ciutadania.

En aquest sentit, s’han modificat alguns dels serveis que presta l’ens comarcal a les seves dues seus i també als municipis on es treballa conjuntament amb els ajuntaments.

Fins al 27 de març:

– L’horari d’atenció presencial de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, de la seu de la Plaça Beatriu de Claramunt serà de 10 a 13 h.

Se suspenen les entrevistes presencials dels serveis socials, servei d’atenció a la dependència, equip d’atenció a la infància i l’adolescència, i referent d’ocupació juvenil. En tot cas, s’atendran telefònicament les visites que ja estaven programades. Només en casos de situacions de risc, s’atendran presencialment.
Se suspèn el servei de treballadores de la llar.
S’ajornen els concursos públics que estaven programats.
Se suspèn el servei de transport adaptat al Centre de Dia de Casa Empara.
Els serveis d’ocupació que es realitzen amb col·laboració amb els ajuntaments de la comarca del Garraf han vist afectat el sistema de treball. S’han anul·lat les formacions en matèria d’ocupació, i les sessions d’orientació i altres activitats amb ciutadans i ciutadanes i/o empreses es realitzaran telefònicament o per altres mitjans tecnològics.
El Centre d’Interpretació del Romanticisme – CIRMAC i la zona de pícnic romandran tancats.

El Consell Comarcal del Garraf recomana mantenir la calma, evitar desplaçaments innecessaris, prioritzar les gestions telemàtiques i telefòniques, i seguir les indicacions de la Generalitat de Catalunya.

Al nostre web trobareu tots els nostres comunicats, així com els enllaços a les novetats dels sis ajuntaments del Garraf. La vigència d’aquestes mesures s’inicia avui i són susceptibles de revisió en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment i amb coherència amb les directrius de la Generalitat de Catalunya i el treball compartit amb els ajuntaments.