Canyelles tanca la millor Fira de Santa Llúcia

La 17a edició es referma com al més multitudinària fregant els 75.000 visitants

Imatge de la Fira de Santa Llúcia de Canyelles. Cedida

La Fira ha guanyat notablement en qualitat, amb més parades que mai amb producte típic nadalenc, especialment pessebres, decoració i jardineria; les exposicions han estat d’una qualitat extrema i les novetats han estat tot un èxit. L’exposició de Harry Potter o el Bosc de la Il·lusió han creat la màxima expectació durant els dos dies de fira, igual com totes les activitats que s’hi han fet per a tota la família, els tallers infantils de l’Artífex, les exposicions, els espectacles musicals i culturals. El Pare Noel ha tornat a ser una visita imprescindible per a tothom, com també la Haima del Patge Vibó, o el Tió Gegant. L’Arbre dels Desitjos s’ha quedat petit per penjar tots els anhels dels visitants i les cantades de Nadales han fet les delícies del públic assistent, com també la delegació d’artistes menorquins que han protagonitzat novament l’espectacle d’art, música i poesia, Moments d’Art. I què dir de l’escudella de Nadal del Grup Dona, que ja dissabte va veure exhaurides les 10.000 racions previstes, havent-ne de fer més el diumenge.

L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, s’ha mostrat molt satisfeta després d’aquesta excepcional edició de la Fira de Santa Llúcia. L’alcaldessa ha assegurat que estic molt contenta perquè hem viscut la millor Fira. Vull donar les gràcies a tothom, a tots els voluntaris, al Grup Dona i Grup Savis, a tot el poble i a tothom per viure amb mi la màgia del Nadal i fer d’aquesta Fira la més especial. S’ha fet una feina excepcional i agraeixo a tothom l’esforç. Aquesta és la Fira del poble i Canyelles s’ha mostrat un any més, un poble acollidor, que ha rebut amb molta estimació tots els visitants que han volgut compartir aquests moments tan especials amb nosaltres.

La Fira de Santa Llúcia, que es referma un any més com la segona més important de Catalunya, ha tingut moments molt emotius en aquesta dissetena edició. L’acte de Benvinguda, dissabte al migdia, va ser el moment de repartir als nadons nascuts durant el 2019 a Canyelles el seu primer tió. Un acte que Canyelles va posar en marxa fa uns anys i que s’ha exportat a moltes altres poblacions. En aquest emotiu acte, van acompanyar l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, diversos alcaldes del país i del territori, el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luis Ruiz, i també la delegació del poble agermanat de Castelvecchio Subequo (Itàlia).

En Leslie, el vocal dels Sirex, convidat especial de la Fira de Santa Llúcia
En aquesta edició tan especial de la Fira de Santa Llúcia s’ha comptat també amb la presència del vocalista del conegut grup dels Sirex, en Leslie, que ha estat el convidat especial d’aquesta edició. Un moment molt especial que s’ha viscut el diumenge de Fira és el del nomenament de Manuela Arévalo com escudellaire d’honor de l’edició d’enguany.

17 anys d’intens treball
Una edició que culmina 17 anys de dura feina que han fet possible que la Fira esdevingui un referent al país, i amb una ferma aposta per millorar la qualitat edició rere edició, tant de les parades i els productes que es comercialitzen com de totes les activitats i exposicions que hi tenen lloc durant els dos dies de fira. És una fira viva, que creix any rere any gràcies a la implicació de tots els canyellencs i també gràcies al voluntaris. Els voluntaris hi juguen un paper importantíssim. Són més un centenar els que fan possible la Fira, especialment el Grup Dona i el Grup de Savis participen de la fira, a banda del Grup Dona i Grup Savis.