Juan Luis Ruiz, recolzat per Miquel Iceta en el seu acte de presentació com a alcaldable del PSC a Vilanova i la Geltrú

Sota el lema "És Vilanova i la Geltrú" els socialistes vilanovins asseguren traçar una campanya electoral enfocada estrictament en el municipalisme

Més d’un centenar de persones assistien aquesta tarda a l’acte de presentació del candidat a l’alcaldia pel PSC Vilanova i la Geltrú,  Juan Luis Ruiz. La celebració, realitzada a la Biblioteca Armand Cardona i organitzada pels socialistes vilanovins, comptava amb la presència del primer secretari del partit,  en Miquel Iceta.

Juan Luis Ruiz repeteix per segona vegada consecutiva com a alcaldable de la capital del Garraf, després que ja ho fes en les eleccions municipals de 2015. L’actual portaveu del PSC al consistori vilanoví i també Primer Secretari de la Federació Socialista a l’Alt Penedès-Garraf, assegurava estar treballant en una campanya única i estrictament pensada en clau de ciutat.

En aquest sentit, exposava tenir un programa de govern centrat en tres grans eixos com són  col·locar als vilanovins i vilanovines en el centre d’acció de l’Ajuntament, facilitant ajudes i suport a qui més ho necessita per tal d’assolir una situació d’igualtat que generi ocupació al nostre territori. Un segon eix destinat al manteniment i inversions a l’espai urbà “qualsevol que trepitja la nostra ciutat pot veure que està bruta, mal arranjada. Necessitem revertir la situació de deixades en què es troba Vilanova i la Geltrú i això requereix unes partides fixes  de manteniment per arranjar carrers i places de forma anual.  Necessitem tenir una ciutat atractiva” . Finalment, l’alcaldable socialista feia referència a un tercer eix basat en la capitalitat de Vilanova i la Geltrú i en la promoció de ciutat.

Així mateix, Ruiz instava al Govern de la Generalitat a revisar les necessitats que genera la comarca del Garraf, sobretot en inversions i en infraestructures, i lamenta que els governs de CiU-PDeCat i d’Esquerra Republicana de Catalunya hagin deixat a Vilanova i la Geltrú en una situació d’abandonament com la que està patint.

Per la seva part, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, es mostrava encoratjat per la presentació de Juan Luis Ruiz com a candidat a l’alcaldia de Vilanova i la Geltrú. Iceta remarcava la confiança dipositada en Ruiz durant tots aquests anys i afirmava que és el millor candidat que pot tenir la capital del Garraf. Així mateix, el primer secretari del PSC considerava com a incomprensible el trencament sofert la  primavera passada  a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i assegurava que el major perjudicat d’aquesta situació ha estat la ciutat.