ERC Sitges aprova una llista cremallera

A l’assemblea van assistir unes 40 persones entre militants i independents

ERC Sitges va aprovar la llista per a les eleccions municipals del 26 de maig encapçalada per Aurora Carbonell. A l’assemblea van assistir unes 40 persones entre militants i independents, les quals van aprovar la proposta de llista per unanimitat, formada per 31 ciutadanes i ciutadans de la nostra Vila que fan un pas endavant i aposten per assolir el canvi que Sitges mereix, un #SitgesPerATothom.

La llista aprovada, encapçalada per l’actual tinent d’alcalde, Aurora Carbonell, la confecciona dones i homes en alternança, traçant així una llista “cremallera”, esdevenint una clara aposta feminista per Sitges, la qual reclama la igualtat i el tractament equitatiu de la societat.

La llista està carregada de gent diversa, de diferents sectors, totalment oberta i plural, reflectint així la realitat de Sitges que l’Oriol Junqueras ens demanava. Gent molt implicada en el dia a dia de la nostra vila, que recorre el teixit social, cultural, empresarial, esportiu de Sitges. Una llista caracteritzada per una barreja de gent nascuda de fora de l’estat espanyol, de joves amb ganes de construir el futur de Sitges, de gent que ha estat al govern i té l’experiència necessària per conduir aquest projecte.

Alhora, té com a virtut el fet que és una llista molt oberta a la ciutadania, ja que està formada tant per militants com per un gran nombre d’independents.

En la cloenda, en paraules de l’alcaldable, Aurora Carbonell “presentem al poble sitgetà una llista plural amb experiència i, alhora, amb les piles carregades  per afrontar el nostre repte, un #SitgesPerATothom. Portem 4 anys en el govern, on hem viscut de primera mà la realitat de la Vila, i gràcies a aquesta experiència i a totes les persones que formem la llista ho aconseguirem. Portem, doncs, un programa complet, realista, pragmàtic amb totes les necessitats per arribar al Sitges que mereixem. Des de les darreres eleccions municipals, la confiança de la ciutadania envers el nostre projecte ha anat augmentant, com quan en les darreres eleccions europees ERC va esdevenir la llista més votada. Així doncs, us reclamem la confiança, aquest cop més que mai, per tal que assolim Treballar junts pelCanvi que sitges necessita.”