El PSC Vilanova i la Geltrú considera que l’augment d’algunes taxes en les noves ordenances fiscals va ser facilitat per la CUP i SOM VNG

També es mostren preocupats perquè creuen que el govern municipal no ha generat el debat necessari amb el Consell d'Associacions de Veïns

0
442

Així ho ha exposat en roda de premsa el seu portaveu al consistori vilanoví, Juan Luis Ruiz, qui anunciava que des del govern de Ciu-PDeCat i ERC no s’ha convocat prèviament al Consell d’Associacions de Veïns per explicar els nous pressupostos i les noves ordenances fiscals, tal com s’havia realitzat en els anys anteriors, quan ells eren a govern. La formació socialista assenyala que el nou govern no practica aquesta transparència que professa i acusa de vetar a part de la ciutadania d’un debat necessari abans de portar al ple uns assumptes tan seriosos com aquests.

Des del PSC Vilanova i la Geltrú asseguren mostrar-se satisfets per haver pogut aturar l’increment del 19,4% en la taxa de les escombraries, encara que veuen necessària la reformulació d’aquest servei,  i lamenten que l’augment de la resta de taxes s’aprovés gràcies a les abstencions de la CUP i SOM VNG. De la mateixa manera, han aprofitat per explicar que van tenir dubtes sobre els nous impostos de l’ús del sòl públic i que van preguntar si  també se’ls hi aplicaria a les entitats i a les associacions de barris. Tot i la resposta de l’equip de govern on s’explicava que aquestes no es veurien obligats a pagar,  Ruiz ha replicat en roda de premsa que “sera l’any que ve, quan hi hagi la liquidació, quan se sabrà qui ha pagat”.

Així mateix, els socialistes vilanovins continuen creient que “l’actual govern municipal és el clar exemple de dos partits que únicament pensen en les eleccions municipals, així ho van demostrar en el ple de dilluns amb el doble creuament d’impressions oposades entre l’alcaldessa i la primera tinent d’alcalde en relació amb l’auditoria de les escombraries”, ha argumentat Ruiz.

FER UN COMENTARI