Les obres de Carlos Ruiz, David Andreu Ricart, Jose Bonell, Julen Vargas, Mireia Oltra i Mireia Pons, seleccionades pel projecte Ardhara

El jurat de la biennal d'arts plàstiques i visuals del Penedès ha emès el seu veredicte

0
170
Imatge cartell. Cedida

El jurat de la biennal Ardhara ha escollit les obres dels artistes Carlos Ruiz (Vilanova i la Geltrú), David Andreu Ricart (Vilanova i la Geltrú), Jose Bonell (Vilanova i la Geltrú), Julen Vargas (Vilanova i la Geltrú), Mireia Oltra (Vilanova i la Geltrú) i Mireia Pons (Vilanova i la Geltrú) per formar part de l’exposició 2019.

Ardhara aplega professionals de les arts plàstiques i visuals de diferents municipis penedesencs i del Garraf: El Vendrell, Sant Pere de Riudebitlles, Vilafranca del Penedès, l’Arboç, Cubelles, Sant Sadurní d’Anoia, Gelida, Vilanova i la Geltrú, etc. amb l’objectiu de mostrar de manera conjunta l’art emergent del moment.

Ardhara mostra, cada dos anys, obres d’artistes seleccionats per un jurat. La primera edició de la Biennal va tenir lloc l’any 2015 a Vilafranca del Penedès, l’any 2017 el relleu el va prendre el municipi del Vendrell i ara, l’any 2019 és el torn de Vilanova i la Geltrú.

El jurat especialitzat el formen diferents professionals en el camp artístic i cultural: Sole Fernández, cap de Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Laura Terré, docent i comissària d’exposicions, Lluís Miquel Quintana, director de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú, Jordi Capdet, responsable d’Ismes Galeria d’Art, Joan Nadal, representant del col·lectiu Ardhara, i Jordi Cabestany, artista seleccionat en la Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals 2017.

La Biennal d’arts plàstiques i visuals es podrà veure al Centre d’Art Contemporani LA SALA, en una exposició col·lectiva del 12 de juliol fins al 8 de setembre de 2019.

El col·lectiu Ardhara i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú van convocar el passat mes de febrer la tercera edició de la Biennal d’Arts Plàstiques i visuals amb l’objectiu de vertebrar i dinamitzar l’art contemporani emergent del territori.

FER UN COMENTARI