El PSC Vilanova veu en la proposta presentada pel nou govern municipal una mostra clara d’inestabilitat

Els socialistes vilanovins es reafirmen d'haver votat en contra de la modificació de crèdits de 2 milions d'euros i asseguren que no votaran cap pressupost d'estratègia electoralista

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El dimecres 13 de juny, la formació socialista de Vilanova i la Geltrú,  que encapçala Juan Luis Ruiz, va realitzar una roda de premsa on explicava les principals valoracions del ple del passat dilluns dia 11.

Des del PSC Vilanova continuen dient que el nou govern vilanoví és la més clara mostra d’inestabilitat i d’irresponsabilitat, i l’acusen de vetllar més pels interessos electorals que pels de la ciutadania.

Sobre la nova proposta de modificació de crèdits en forma de dos milions d’euros presentada per Ciu-PdeCat i ERC, i posteriorment rebutjada per la resta de partits i regidors no adscrits a excepció de la CUP que es va abstenir, mostren la seva rotunda oposició, ja que asseguren veure rebaixes en mesures de rellevant importància com són els pressupostos participatius o en àmbits com la cultura.

Així doncs, els socialistes consideren que el principal responsable de què a hores d’ara encara no hi hagi un pressupost és el grup municipal CIU-PdeCat, i reconeixen que abans del trencament sociovergent del passat 6 d’abril,  ja hi havia un treball realitzat on estaven intentant encabir les diferents propostes presentades per ERC, la CUP i SOM VNG.

De cara a un possible nou pressupost, els de  Juan Luis Ruiz asseguren que escoltaran totes les propostes, però reiteren que no participaran en un pressupost d’estratègia electoralista de CiU-PdeCat i ERC.

En referència a les diferents mocions que el PSC va presentar, destaquen novament la de la natació adaptada, tot i que des del govern municipal se’ls hi va comunicar que aquell mateix dilluns al matí, s’havien reunit amb les famílies.

 Pel que fa a les preguntes realitzades per l’exregidora de cultura, Teresa Llorens, assegura no haver rebut cap mena de resposta a les qüestions realitzades sobre les subvencions als diferents festivals de música,  després de rebre el compromís de la nova regidora d’enviar-li tota la informació sol·licitada en menys de 24h. Llorens explicava que 48 hores després, ha tornat a enviar un correu electrònic reclamant la informació.