Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

El Programa 30 Plus d’Olivella permetrà la inserció laboral de 40 persones de la comarca

Avatar photo

El Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges han iniciat una nova edició del Programa 30 Plus que permetrà la inserció laboral de 40 persones de la comarca.

Aquest programa fomenta la inserció laboral de persones de 30 anys i més, en situació d’atur i amb dificultats d’inserció i, alhora, dona suport a les empreses amb una subvenció per a la contractació.

 

Les empreses que hi participen seran beneficiàries d’una subvenció, equivalent al salari mínim interprofessional (1.260 euros al mes) fins a un màxim de 11.340 euros (9 mesos de subvenció a jornada completa). Es prioritzaran empreses, autònoms, societats civils privades i entitats sense afany de lucre que ofereixin contractes indefinits a jornada sencera.

Per a la selecció de les persones candidates es prioritzaran perfils amb dificultats d’inserció laboral: persones en risc d’exclusió social, amb baixa qualificació professional, majors de 45 anys, víctimes de violència masclista, nouvingudes i/o en situació d’atur de llarga durada. El programa proporcionarà a les persones seleccionades una millora professional, a través de l’orientació personalitzada i formació a mida per ocupar el lloc de treball.

 

Durant els set anys de funcionament del 30 Plus, 250 persones de la comarca han trobat feina i 190 empreses han rebut subvencions per a la contractació, gràcies al treball conjunt entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella.

Aquest és un programa innovador, creat i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el suport del Servicio Público de Empleo Estatal – Ministerio de Trabajo y Economia Social.

Les empreses que vulguin participar en el programa i fer contractacions subvencionades poden omplir un formulari publicat al web del Consell Comarcal del Garraf i l’equip del programa es posarà en contacte per assessorar-les.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five + three =

Notícia anterior

La Guàrdia Urbana de Barcelona lliura les seves medalles d’antiguitat i al mèrit i homenatja al personal del cos jubilat

Notícia següent

Els cementiris de Sitges, a punt per Tots Sants

Notícies relacionades