L’alcaldessa de Cubelles demana una reunió amb la Generalitat per evitar la moratòria aplicada al projecte del nou càmping de luxe

L'inici de les obres estava previst per finals d'any i el promotor del projecte és el mateix que el del Parc de Vacances Vilanova Park a Vilanova i la Geltrú

Imatge de Rosa Fonoll amb directius del Parc de Vacances Vilanova Park. foto: TN Comunicació

La recent moratòria aplicada pel govern de la Generalitat al voltant de la construcció de nous càmpings, deixa aturat durant un any el projecte de càmping de luxe que s’havia de construir a la localitat de Cubelles. L’objectiu d’aquesta moratòria és la de redactar un pla urbanístic que reguli la implementació de càmpings arreu de Catalunya.

L’Ajuntament de Cubelles és un dels principals afectats i segons confirmava l’alcaldessa, Rosa Fonoll, aquest matí s’ha demanat  una reunió urgent amb el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, departament del qual Damià Calvet n’és el conseller, per tal de poder arribar a una situació d’excepcionalitat i continuar endavant  amb  l’execució del projecte, tal com  estava previst.

L’alcaldessa aclaria que els permisos estaven molt avançats i confessava que “aquesta notícia ha caigut com un gerro d’aigua freda, fa dos anys que estem treballant,  superant molts entrebancs i ara ja estàvem a la fase final, a punt de col·locar la primera pedra”. Fonoll considera que això debilitarà l’economia del municipi i que farà perdre una gran quantitat de llocs de treball, ja que està previst que les instal·lacions projectades a Cubelles ocupin un total de 32,5 hectàrees i puguin hostejar a 3200 persones.