Cubelles torna a tallar el trànsit del nucli antic per garantir la distància de seguretat

Les restriccions afecten a la trama urbana que va de la carretera al passeig de Narcís Bardají, carrer Major i la plaça de Melcior Güell

L’Ajuntament de Cubelles ha decidit recuperar la restricció de la circulació per tot el nucli antic per garantir la distància de seguretat entre vianants, tota vegada que l’índex de risc de brot de la COVID-19 es troba en nivells alts. El tall abraça el tram de la carretera al passeig de Narcís Bardají, el carrer Major i la plaça de Melcior Güell i només es permetrà l’accés de vehicles del veïnat de la zona i els repartidors, en aquest cas, dins de les franges horàries establertes.

L’objectiu de la mesura és evitar el pas de vehicles al centre del poble, de manera que els vianants gaudeixin de més espai, en una zona caracteritzada per l’estretor dels carrers i la presència de diversos comerços i establiments de primera necessitat. Tot plegat, i atesa l’obligació de mantenir distàncies de seguretat per motius de prevenció sanitària, provoca que, sovint, es generin cues que acaben envaint la mateixa calçada.

L’acord s’ha pres sota la supervisió de la Policia local i es preveu que s’estengui mentre durin les actuals mesures preventives establertes per la Generalitat de Catalunya.