El 18 de juny torna la Festa de la bicicleta de Cubelles

Es poden formalitzar les inscripcions entre l’1 i el 16 de juny

L’Ajuntament de Cubelles està ultimant els detalls de la XXXII Festa de la Bicicleta, que torna el 18 de juny després de dos anys d’absència per la pandèmia sanitària de la COVID-19. El regidor d’Esports, Narcís Pineda, ha fet una crida a “recuperar l’esperit de la festa, en què els participants engalanaven la seva bicicleta o participaven amb vehicles històrics”.

A banda del recorregut per la franja marítima de la vila, que arrencarà a les 19.00 h. des de l’esplanada del Poliesportiu municipal, a les 18.15 h. hi haurà un escalfament general amb una classe de zumba. A l’arribada del recorregut, es farà el lliurament de premis i el sorteig de regals, amb les dues bicicletes com a gran atractiu. Segons les bases, el jurat premiarà al participant més gran, el grup més nombrós, el participant més elegant, la disfressa més elaborada i les bicicletes més ben guarnida, més antiga i el conjunt més original.

Com en les darreres edicions, la inscripció a la festa té un preu solidari d’1,5€, que es destinen a finalitats socials. Per a participar cal formalitzar una inscripció entre l’1 i el 16 de juny a la regidoria d’Esports de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00h. i  de 16.00 a 21.00h. i els dissabtes i diumenges de 08.30 a 20.00h. Si no s’exhaureixen les 750 places previstes, les persones que ho desitgin podran inscriure’s el mateix 18 de juny de 17.30 a 18.45h.

La Festa de la Bicicleta és una passejada popular no competitiva que es disputa pels carrers de la franja marítima de Cubelles i adreçada a un públic familiar. La festa té una trajectòria de 32 anys i es complementa amb activitats infantils i sortejos de bicicletes i material esportiu.

Podran participar en aquesta pedalada popular totes les persones que ho desitgin, sempre que estiguin correctament inscrites. Els/les menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta que se’n responsabilitzarà i els participants i acompanyants menors de 16 anys hauran de portar obligatòriament el casc.