Cubelles segueix aplicant mesures per al control de rosegadors a la via pública

La presència de plagues a la via pública cal comunicar-la, preferentment, pels canals habilitats

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La regidoria de Salut segueix implementant mesures per tal de controlar plagues al municipi, principalment les de rosegadors i les de paneroles. La darrera de les actuacions ha estat un tractament per reduir la presència de rosegadors a la confluència dels carrers Molí de Baix i avinguda de la Riera, on l’enderroc d’un habitatge abandonat ha fet proliferar aquest animals. S’ha activat el procediment perimetral a tota la zona, que s’anirà revisant cada setmana inicialment.

Precisament, el bon funcionament del sistema de control de rosegadors al clavegueram ha permès ampliar-lo el servei al barri de la Mota. Es tracta d’un dispositiu digital i mòbil que actua les 24h. del dia mitjançant sensors intel·ligents que identifiquen els exemplars que circulen per les canonades del sistema municipal d’aigües residuals, ja sigui per moviment o per la calor que desprenen.

Per altra banda, la regidoria recorda que els canals per comunicar la presència de plagues a la via pública (paneroles, rates, vespes, abelles, etc), per tal que es pugui activar una resposta el més efectiva possible, són:

  • Corre-e: salut@cubelles.cat
  • 93 8950300 ext. 1140 i 1130
  • Mòbil 670 371 321
  • Instància genèrica a l’ajuntament de Cubelles, presencialment i/o via OVAC.