Cubelles denuncia la sostracció de més de 400 metres de cablejat elèctric

Els operaris de l'empresa de manteniment de l'enllumenat, començaran a reposar immediatament el material robat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Cubelles ha denunciat la sostracció de més de 400 metres de cablejat elèctric de la carretera de Mas Trader. L’empresa de manteniment de l’enllumenat públic, Rubatec, ha anat a atendre una avaria a les llumeneres de la via que connecta el nucli urbà amb les urbanitzacions de muntanya i ha detectat el delicte, que ha comunicat als Serveis Tècnics municipals. La valoració del material sostret podria superar els 6.000€ i la reparació, a més, requerirà obra civil, per la qual cosa s’allargarà diversos dies.

La Policia Local i Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació per tractar d’identificar els autors d’aquests fets delictius. De fet, no és en l’únic municipi en què els cossos policials estan investigant delictes com aquest, en els quals els autors es caracteritzen d’operaris de manteniment de la llum per no aixecar sospites.

L’Alcaldessa, Rosa Fonoll, ha manifestat que “hem denunciat aquesta sostracció davant la Policia” i demana precaució als usuaris de la carretera “perquè mentre l’empresa procedeix a la seva substitució, podem estar uns dies sense il·luminació a la carretera que connecta amb Mas Trader”. De fet, la Policia Local augmentarà la vigilància nocturna d’aquesta via durant el temps que durin les obres i la carretera no estigui correctament il·luminada.