Nova conversa dels veïns i veïnes amb Abigail Garrido a Can Lloses

En aquesta ocasió, la sessió serà a la urbanització de Can Lloses, concretament al local del carrer Marcer de la Penya, a partir de les 11 del matí

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, durà a terme aquest diumenge 5 de febrer una nova trobada amb veïns i veïnes en el marc del programa anual de converses amb la ciutadania a diferents barris, nuclis i urbanitzacions del municipi.

En aquesta ocasió, la sessió serà a la urbanització de Can Lloses, concretament al local del carrer Marcer de la Penya, a partir de les 11 del matí. El propòsit és conèixer de primera mà les necessitats, les preocupacions i els suggeriments per part del veïnat.

Aquesta iniciativa coneguda amb el nom “A prop teu. Converses amb l’alcaldessa” respon al compromís del govern municipal de sortir als carrers i places per establir comunicació directa amb la població. Les trobades es realitzen de forma periòdica i canvien de localització per a arribar als diferents nuclis de població.

Emmarcat en el projecte per a la transparència, la proximitat i la convivència de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, l’equip de govern promou aquestes trobades a l’espai públic per apropar les polítiques, els projectes i les accions locals a la realitat veïnal i esperonar la ciutadania a participar-hi per tenir veu en les mesures i projectes que s’impulsen per al bé comú del municipi.