Cauen dràsticament les hospitalitzacions amb possible COVID-19 a Sant Camil

El centre no ha reportat noves víctimes mortals vinculades a la malaltia

Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

Hospital de Sant Camil, Sant Pere de Ribes

Per segona jornada en aquesta setmana, el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf no ha reportat cap nova mort amb SARS-CoV-2 en el balanç que ha presentat l’entitat aquest dissabte en relació amb el seguiment diari que ofereix sobre la crisi del coronavirus a l’Hospital de Sant Camil. No obstant això, el centre ribetà suma a hores d’ara 76 víctimes mortals a conseqüència d’haver contret la COVID-19.

D’altra banda, el còmput de pacients respiratoris ingressats a les isntal·lacions del centre amb possible COVID-19 torna disminuir de manera notòria per tercera jornada consecutiva i es despenja per sota dels 30 casos, a hores d’ara amb 27 hospitalitzacions.  En tan sols 72 hores el número d’hospitalitzacions amb possible contagi per Sars-CoV-2 ha caigut des de les 75 persones.

El número de casos confirmats amb COVID-19 que han rebut l’alta hospitalària a Sant Camil se situa molt a prop de les 280 persones amb 278 casos, vuit més que en la jornada d’ahir.

Alt Penedès

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès es manté sense gaires canvis respecte als dies anteriors i presenta quasi les mateixes xifres que en el darrer balanç facilitat pel Consorci intercomarcal. Ara com ara, 32 persones han perdut la vida al centre a conseqüència d’haver contret la COVID-19, mentre que cal destacar una nova baixada en les hospitalitzacions de pacients respiratoris per sospita de contagi per Sars-CoV-2 avui ja per sota dels deu casos amb 9 ingressats.

Per contra, la xifra de pacients amb COVID-19 que han rebut l’alta hospitalària del centre continua a l’alça i suma ja 119 persones, quatre persones més que ahir.