Sant Pere de Ribes celebra la ruta gastronòmica dels Americanos amb èxit

L'objectiu promocionar els productes de proximitat aprofitant la ruta dels indians que ofereix el municipi

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Gastronomia i patrimoni s’han unit per dur a terme la “Ruta dels Americanos a Ribes amb tast final de productes de la terra”. El passat diumenge, 27 de novembre, un total de 32 persones van realitzar aquest recorregut, organitzat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb la col·laboració de Node Garraf, que tenia com a objectiu promocionar els productes de proximitat aprofitant la ruta dels indians que ofereix el municipi. Les places van quedar exhaurides.

Durant l’activitat, que va tenir una durada de 90 minuts, es van recórrer alguns dels indrets més característics d’aquesta ruta com la plaça de la Vila i la casa consistorial, la plaça Marcer, la plaça de la Font, el carrer Major, el Redós, la plaça de l’Església i, finalment, el Centre d’Interpretació dels Indians.

 

De manera improvisada, també es va poder visitar el pati de Ca la Manuela, un habitatge indià situat al carrer Major de Ribes, gràcies a la seva propietària que va ser una de les participants de la ruta.

 

Abans de finalitzar, es va fer un tast amb productes de proximitat i es van promocionar altres atractius del municipi, com són les visites al Castell de Ribes i a l’ermita de Sant Pau.