Alícia Romero: “El PSC ha de tornar a l’alcaldia de VNG amb en Juan Luis Ruiz”

Avatar photo

La portaveu del grup parlamentari PSC-Units per Avançar assegura que es tracta d'una candidatura pensada per governar i fer política útil

Aquest diumenge més de 200 persones s’han donat cita al Pòsit de Pescadors de  Vilanova i la Geltrú per acompanyar al PSC, i a la candidatura que encapçala en Juan Luis  Ruiz, en la seva tradicional Paella Socialista. 

Els i les socialistes de la capital del Garraf han rebut la visita d’Alícia Romero, portaveu  del grup PSC-Units per Avançar al Parlament de Catalunya, en un acte on també hi ha  participat Gisela Vargas, actualment regidora a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a  més de número quatre de la llista, i l’alcaldable vilanoví Juan Luis Ruiz.  

Vargas afirma que els i les socialistes volen fer la volta a la ciutat, que volen construir  una VNG millor i destaca el compromís adquirit per promoure la construcció de 172  habitatges socials. D’arribar al govern, subratlla que s’hi deixaran la pell “des de la  proximitat i tocant de peus a terra”. 

Per la seva part, Juan Luis Ruiz ha apel·lat novament a la mobilització cap a la llista  socialista i assenyala que es tracta d’uns comicis decisius, on Vilanova i la Geltrú s’hi juga  molt: “O es repeteix el govern del fracàs o s’obre una nova etapa liderada pel PSC”, ha  assegurat. 

En relació amb la proposta de promoure 170 habitatges socials, l’alcaldable vilanoví  avança que tenen els terrenys perquè ben aviat pugui ser una realitat i posa l’accent en  què la seva candidatura és l’única capaç de posar les bases de la Vilanova i la Geltrú del  futur.  

Per a Alícia Romero, portaveu del grup parlamentari PSC-Units per Avançar, el PSC ha de  tornar a l’alcaldia de la capital del Garraf amb en Juan Luis Ruiz d’alcalde. Romero  defineix al cap de llista vilanoví com a una persona que encarna els valors del socialisme  i que sap generar un bon clima de treball.  

De fet, apunta que la candidatura que encapçala Ruiz “està pensada per governar i per  fer política útil” i insisteix en el fet que el 28M només hi ha una opció, “votar socialista”.  “Vilanova i la Geltrú ha de tenir grans projectes per estar al mapa de Catalunya i això  implica tenir un govern que estigui a l’altura”, ha conclòs. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Xavi Paz: ‘Continuem amb la mà estesa a tothom per treballar pel futur de Molins de Rei’

Notícia següent

Controlat l’incendi del Baix Ebre que ha cremat 2,62 hectàrees

Notícies relacionades