450 persones participen en la campanya de promoció del mercat ambulant de Cubelles

La iniciativa premia els guanyadors amb deu vals de 30 euros per a futures compres a les parades

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Unes 450 persones usuàries del mercat ambulant dels divendres van prendre part en la darrera iniciativa organitzada per la regidoria de Turisme, comerç i fires.

Els participants van dipositar 781 tiquets de compra fetes a les parades del mercat de les quals deu en van resultar guanyadors. Se’ls va fer entrega de 30 euros dividits en vals de cinc euros per a futures compres al propi mercat ambulant.

A banda de la promoció del comerç de proximitat que s’ofereix cada matí de divendres a la plaça del Mercat, la iniciativa ha servit per obtenir informació tant dels hàbits de consum dels clients com dels paradistes.

En aquest sentit, s’ha constatat que hi havia tiquets de compra amb dades incorrectes o incompletes, pel que la regidoria s’encomana a informar sobre la normativa de consum de què han de disposar els rebuts de compra realitzats pels paradistes.  Així mateix, la campanya també ha donat informació sobre els fluxos de compra, sent les parades d’alimentació les més abundants i, d’entre aquestes, les de venta de fruita i verdura.