L’empresa AKI arriba a les Terres de l’Ebre

La marca de bricolatge obrirà les seves portes el 7 de juliol a la capital del Baix Ebre.

Avui l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i la regidora d’Urbanisme, Meritxell Roigé, juntament amb representants de l’empresa, han anunciat la implantació de la firmaAKI a les Terres de l’Ebre.

L’alcalde ha concretat que l’arribada d’aquesta “marca de referència” s’emmarca en un conjunt d’implantacions que han tingut lloc a la ciutat al llarg dels darrers anys. S’ha mostrat satisfet que l’Ajuntament hagi sabut “reaccionar en plena crisi” amb un pla parcial per atreure comerç, compradors i llocs de treball al territori.

Miquel Vidiella, director del centre d’AKI a la capital ebrenca, assegura que l’objectiu de l’empresa és “facilitar la vida als clients”. Així mateix, ha subratllat “la proximitat” com un dels eixos de la marca. Les 27 persones contractades per a la botiga de Tortosa, entre les quals hi ha dues discapacitades,són de les comarques de l’Ebre. La plantilla és paritària, amb un 50 % de treballadors i un 50 % de treballadores.

El centre, amb una superfície de venda de 2150 m2 i un estoc de 18 500 referències, obrirà de 9.30 a 21.30 h de dilluns a dissabte. A més dels serveis propis del sector del bricolatge i les reparacions domèstiques, AKIoferirà als socis serveis gratuïts de WiFi i tall de fusta, entre d’altres.

Marta Díaz, cap d’expansió de l’empresa, ha declarat que un dels objectius de la firma és tenir “presència a totes les capitals de comarca”. Aquest és el cinquantè establiment que AKI inaugura a l’estat espanyol, i el tretzè a Catalunya.

MARTA MILIAN ARIÑO