Un centenar de persones participen en les activitats d’estiu per a la gent gran de Calafell

Són gratuïtes i no cal inscripció prèvia

0
155
Imatge d'una de les activitats per a la gent gran que s'estan fent a Calafell. Foto: Cedida

Un centenar de persones participen aquest juliol en les activitats d’estiu per a la gent gran de Calafell. Es tracta d’un programa d’activitat física coordinat pel programa municipal Posa-hi Oli. D’una banda, hi ha activitat física pròpiament dita i, de l’altra, ball lineal i de saló. És gratuït i no requereix inscripció prèvia.

En les primeres sessions, s’ha registrat una assistència de 80-90 persones. Però, d’acord amb l’experiència d’altres anys, a mesura que avança l’estiu la participació va creixent fins arribar a les 120-130 persones. Podeu trobar més informació sobre calendari i horaris en aquest enllaç.

Posa-hi oli és un programa d’activitat física i dinamització cultural per a la gent gran del municipi. Està subvencionat per l’Ajuntament de Calafell. Hi poden participar totes les persones empadronades a partir dels 60 anys. El curs té la mateixa durada que el curs escolar. Les classes d’activitat física es porten a terme dos dies a la setmana. A l’estiu, a més, s’ofereixen altres activitats com les explicades en aquesta notícia.

FER UN COMENTARI