Les sisenes jornades gastronòmiques de Nadal arriben a Calafell

Seran a partir del proper divendres, 15 de desembre, i fins al 7 de gener de 2018

0
502

Turisme de Calafell engega a partir del proper divendres, 15 de desembre, i fins al 7 de gener de 2018, la sisena edició de les jornades gastronòmiques “Tasta el Nadal a Calafell”. És una campanya que va néixer per omplir un cert buit que la restauració local no aprofitava prou i té l’objectiu de potenciar la gastronomia calafellenca i l’activitat econòmica durant les dates nadalenques.

Enguany hi participaran quinze restaurants, dos més que l’any passat. Cadascun oferirà un menú amb preu tancat, basat en plats típics d’aquesta època de l’any. Hi ha diferents preus i els més econòmics no són gaire diferents dels d’un menú del dia, de forma que és una oferta assequible per a tothom.

Els restaurants adherits a les jornades són: Pizzeria La Via Calafell, La Sirena, Las Brasa, a Can Pilis, La Bodegueta del Pa Torrat, Masia de la Platja, Eusebio, Milan, La Barca de Ca l’Ardet, La Tabernita del J.T., New Segur, Mediterrani, Oscar, Saborea by Oscar i Emperador.

Segons la tinent d’alcalde de Turisme, Maite González, aquesta iniciativa “pretén potenciar i dinamitzar la gastronomia calafellenca i els restaurants en l’època del Nadal i alhora esdevenir un recurs turístic excel·lent”. González afegeix que ”les anteriors edicions han deixat un balanç molt positiu, que ha estat possible gràcies a la implicació i inestimable col·laboració dels establiments participants”.

Turisme de Calafell ha editat 1.500 exemplars d’un llibret amb els menús oferts pels restaurants participants, que en format físic pot trobar-se a diferents indrets i, a més, descarregar-se en format digital al peu d’aquesta notícia.

FER UN COMENTARI