L’ajuntament de la Bisbal dóna xecs nadó als nascuts l’any 2016

El Xec Nadó és un instrument de suport a les famílies, ja que suposa una ajuda amb les despeses ocasionades per l’arribada d’un nou membre a la família

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha convocat per segon any consecutiu la campanya del Xec Nadó, que consisteix a entregar un talonari amb 10 vals per import de 10€ cadascun per a bescanviar als comerços del municipi per productes o serveis. Enguany han estat 19 les famílies empadronades al municipi que s’han beneficiat d’aquesta convocatòria. Es tracta de les famílies dels nouvinguts Axel, Dulce, Alguer, Daphne, Edurne, Sara, Paula, Ian, Mia, Roi, Raúl, Mario, Oliu, Aidam, Héctor, Eidan, Fèlix, Inés i Martina.

El Xec Nadó és un instrument de suport a les famílies, ja que suposa una ajuda amb les despeses ocasionades per l’arribada d’un nou membre a la família. Per rebre la subvenció, les famílies han hagut de sol·licitar-la a l’Ajuntament i complir els requisits especificats a les bases de la convocatòria: que el/la sol·licitant estigués empadronat o empadronada al municipi amb una antiguitat mínima de sis mesos abans del naixement o adopció del nen o nena i que el nadó hagués nascut durant l’any 2016.

Més enllà d’ajudar a les famílies, aquesta subvenció persegueix la finalitat de dinamitzar el comerç local, donant-lo a conèixer a les famílies que han rebut el xec nadó. Enguany els comerços bisbalencs que s’hi han adherit, han estat: Cal Pere Busquet, Tot Detall, Radio Mendoza, Vent de Dalt, Farmàcia Dalmau, Fruites i verdures Montserrat, Supermercat Jaume-Suma autoservei, Tris-tras, La polleria Ma Carme Vidal i Agro-verd.