La consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, inaugura l’institut La Talaia de Segur de Calafell

El nou centre té una superfície construïda de 4.300 metres quadrats i ha suposat una inversió de més de sis milions d’euros

0
415
Toyota Autoforum El Vendrell – 728×90
La consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, ha inaugurat aquest matí l’institut La Talaia de Segur de Calafell. El nou centre té una superfície construïda de 4.300 metres quadrats i ha suposat una inversió de més de sis milions d’euros. La titular d’Ensenyament ha descobert la placa inaugural i posteriorment amb l’alcalde del municipi, Ramon Ferré, i el director del centre, Josep Almena, n’ha visitat les instal·lacions. També hi ha assistit el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, el director general de Centres Públics del departament d’Ensenyament, Antoni Massegú, i la directora dels Serveis Territorials a  Tarragona, Imma Reguant.
L’institut La Talaia té prop de 500 alumnes matriculats d’ESO, batxillerat, i un cicle formatiu de grau mitjà de Jardineria i floristeria, i compta amb una plantilla de 50 professors. El nou centre disposa de: biblioteca, 2 tallers de Tecnologia;          2 aules d’Informàtica; 2 laboratoris; aula de Plàstica; aula d’Arts escèniques; 2 aules de Música i pista poliesportiva, entre d’altres.

FER UN COMENTARI