Exitosa trobada al Vendrell dels guanyadors de la campanya Barris Antics

La valoració dels participants en aquestes trobades és molt positiva

0
205

El passat dissabte 20 de juliol va tenir lloc la trobada de guanyadors al Vendrell de la campanya conjunta de dinamització comercial de la Xarxa Barris Antics, a la qual  hi van participar 57 persones dels 30 municipis organitzadors de la novena edició.

El matí va començar amb una visita guiada pel nucli històric i  temps lliure per fer un tomb pels carrers comercials del centre de la vila i va continuar, al migdia, amb una recepció a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, en la qual van ser rebuts pel regidor de Participació Ciutadana, Christian Soriano i el regidor del govern, Rubèn Gràcia. Després, el grup es va traslladar a Sant Salvador, on després de dinar, va poder assistir a dues visites teatralitzades al Museu Pau Casals.

La trobada al Vendrell va coincidir amb la trobada a Calaf, i la de Tortosa -que la fa coincidint amb la Festa del Renaixement-. Aquestes tres trobades són les primeres de les 30 que s’organitzaran d’ara i fins al proper mes de gener del 2020 en els 30 municipis organitzadors.

La valoració dels participants en aquestes trobades és molt positiva tant pel fet de descobrir territoris propers, i sovint desconeguts, com per la jornada de convivència amb gent de les quatre demarcacions del país que afavoreix el compartir i atraure interès, cadascú pel seu municipi.

La campanya “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir” té com a objectiu incentivar les compres als comerços dels nuclis antics i fer promoció turística dels municipis organitzadors.

FER UN COMENTARI