Calafell divulga el seu patrimoni arbori amb nous materials informatius

Nova actuació del Pla Educatiu d’Entorn

0
121
Imatge dels plafons informatius. Foto: Aj. Calafell

L’Ajuntament de Calafell instal·lat nous plafons informatius per a divulgar el seu patrimoni arbori. Els ha posat, en concret, als llocs on tres escoles del municipi han fet plantacions d’arbres, dins de les celebracions del Dia de l’Arbre.

Els alumnes de les escoles Mossèn Cinto Verdaguer, el Castell i la Ginesta han plantat diverses espècies d’arbres autòctons en espais públics del terme municipal. Els infants del Mossèn Cinto han plantat pins i garrofers a un terreny de Mas Mel; els del Castell, freixes a la zona verda de la Masia de la Font; i els de la Ginesta, pins a la zona boscosa propera al centre.

Aquesta activitat, que forma part del Pla Educatiu d’Entorn, recorda que el Dia de l’Arbre es va declarar per protegir les superfícies arbrades com purificadores de l’aire que respirem.

Aquesta iniciativa està dins del conveni de col·laboració entre el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Calafell per al Pla Educatiu Entorn, iniciat el curs 2017-2018. Aquest Pla és un instrument per donar una resposta a les necessitats educatius, amb participació de tota la societat i tenint en compte tots els àmbits de la vida dels infants i dels joves.

FER UN COMENTARI