Recta final les obres del centre cívic i la biblioteca del Port de Segur de Calafell

S’està enllestint la primera fase del projecte amb una inversió de més de 630.000 euros

0
312
Imatge de l'espai on s'instal·laran properament un centre cívic i una biblioteca. (Cedida)

Les obres de la primera fase del centre civíc i la biblioteca del Port de Segur de Calafell han entrat en la recta final. En poques setmanes ja podria obrir el centre cívic (la part que s’ha habilitat, que és la meitat de l’espai total que tindrà finalment), i la biblioteca s’inauguraria cap a finals de la primavera.

Les obres de la primera fase estan només pendents de construir una escala interior i d’instal·lar un nou ascensor. L’Ajuntament no descarta obrir el centre cívic aprofitant mobiliari que ja té, per tal que pugui funcionar immediatament. Pel que fa a la biblioteca, caldrà un mobiliari específic (prestatges, taules de lectura…) que s’ha d’adquirir nova. Però la idea és tot estigui operatiu com més aviat millor, ja que el nucli de Segur és el que presenta més dèficits d’equipaments culturals i cívics.

La primera fase de les obres té un cost de 635.280,48 euros, IVA inclòs. Inclou 500 metres quadrats dels 1.000 que tindrà el centre cívic, i 500 metres quadrats de biblioteca. Són dues plantes, una damunt de l’altra. La diferència de superfície correspon a una gran terrassa, que tambe podrà usar-se per a actes i activitats.

Posteriorment, el projecte es rematarà amb una segona fase, valorada en 159.250,04 euros (IVA inclòs). L’equipament les instal·lacions és una despesa a banda.

FER UN COMENTARI