L’Arboç organitza la primera Cursa i Pedalada BTT

Una nova prova esportiva que cerca promocionar aquest popular esport al territori i situar l’Arboç al mapa d’esdeveniments esportius amb pedals

0
770

L’Arboç estrenarà el diumenge 16 de desembre la primera Cursa i Pedalada BTT a l’Arboç. Un nou esdeveniment esportiu que cerca potenciar aquest popular esport al territori i situar l’Arboç al mapa d’esdeveniments esportius amb pedals. L’organització d’aquest nou esdeveniment corre a càrrec de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç amb la inestimable col.laboració del Club Esportiu l’Arboç, la Diputació de Tarragona, la botiga Bike Llorenç de l’Arboç i Moziatex.

Aquesta primera edició estarà limitada a 400 participants que podran realitzar un circuit curt de 21 km o un de més llarg de 33 km. La sortida serà conjunta i els participants tindran un temps màxim de 3:30h per a realitzar el circuit.

Les inscripcions es podran fer online a www.athleticevents.net o presencialment a la botiga BIKE Llorenç situada a la Via Augusta, número 4 de l’Arboç. Tots els participants rebran una bossa oficial de la cursa que inclourà: samarreta tècnica, avituallament, entrepà de botifarra i beguda a l’arribada per a qui vulgui.  Opcionalment es podrà adquirir la dessuadora oficial.

FER UN COMENTARI