Calafell acollirà un dels espectacles del festival EVA Penedès 2019

Dissabte 8 de juny al matí, al Castell, titelles amb una llegenda sobre la creació d’Escòcia

0
261
Imatge del cartell del Festival Eva. Foto: Cedida

Calafell acollirà la setmana vinent un dels espectacles del festival EVA Penedès 2019. En Veu Alta és un certamen, que arriba a la 15a edició i que comença avui i acaba el 9 de juny, tot oferint espectacles de proximitat a 18 municipis de l’Alt i el Baix Penedès.

A Calafell es farà un espectacle de titlles. Serà el dissabte 8 de juny, a les 11:30 hores al Castell de la Santa Creu. “La bruixa blava”, a càrrec de Glòria Arrufat, recrea una llegenda sobre la creació d’Escòcia. És un espectacle per a tots els públics, en català.

L’entrada costa 5 euros. Hi ha entrades a 3,50 euros per a menors de 17 anys, famílies nombroses o monoparentals, socis i socis de la Cisterna i TRESC. També hi ha un preu familiar, a 3,50 euros per persona, per a famílies de dos adults i un infant. Per raons d’aforament val fer reserva prèvia al 977 69 46 83 o a calafellhistoric@calafell.org.

Organitzen aquest espectacle el festival EVA i Calafell Històric, amb la col·laboració de l’Associació Comercial de Calafell Poble.

FER UN COMENTARI