La Policia Local de Roda de Berà recapta 1.320 euros “pels valents”

A través de la campanya “Escuts Solidaris” per la lluita contra el càncer infantil

0
247
Escut solidari #pelsvalents de la Policia Local de Roda de Berà. Foto: cedida
Circ Raluy Legacy 728×90

La Policia Local de Roda de Berà es va sumar el desembre de 2017 a la campanya “Escuts solidaris”, una iniciativa que, amb la recaptació de fons, vol lluitar contra el càncer infantil i contribuir a la tasca d’investigació mèdica que duu a terme el Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona.

Des d’aquell moment es van començar a vendre els escuts a un preu de 4 euros, els quals combinen la insígnia de la policia amb l’etiqueta #pelsvalents, que identifica la lluita dels infants contra aquesta malaltia.

El cos rodenc és una de les 125 policies locals participants, la gran majoria (123) de tot Catalunya, així com 4 proteccions civils, i 3 IPA (Associació Internacional de Policia). Entre tots s’ha aconseguit reunir fins al moment 167.266 euros, una xifra que segons asseguren els impulsors de la campanya “era inimaginable quan va començar”.

Per la seva part, la Policia Local de Roda ha fet una aportació de 1.320 euros, 1.200 dels quals s’han assolit amb la venda dels escuts, i 120 euros van ser donats pels mateixos agents.

Al lliurament de la donació a l’Hospital el Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona van ser-hi presents la sotsdirectora de coordinació de Policies Locals, Begonya Curto, i el director general d’administració de seguretat ciutadana, Jordi Jardí, els qui van assegurar que “seria un èxit absolut si a la campanya hi participessin les 221 policies locals de Catalunya”.

FER UN COMENTARI