El 30 de setembre finalitza el termini de participació del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer

El premi té dues modalitats: Periodisme Turístic i Comunicació Local

0
358
El proper 30 de setembre finalitza el termini per a participar en el XXXI Premi de Periodisme Mañé i Flaquer en les seves modalitats de Periodisme Turístic i Comunicació Local.
Els canvis que inclouen les bases impliquen les dues modalitats. En l’àmbit de Comunicació Local, el tema s’amplia més enllà de Torredembarra i els treballs periodístics podran tractar sobre Torredembarra o el Baix Gaià (sempre que la Torre hi surti suficientment referenciada). La regidora de Cultura, Núria Batet, ha explicat que amb aquesta modificació es pretén assolir una major participació i, al mateix temps, refermar la capitalitat d’aquest àmbit geogràfic.
En l’àmbit de Periodisme turístic, el premi manté els 6.000 € en metàl·lic i s’hi afegeix el compromís de l’Ajuntament d’encarregar al guanyador/a un treball periodístic remunerat sobre Torredembarra per ser publicat en un mitjà de comunicació d’àmbit català. Sobre aquesta novetat, el responsable de comunicació i relacions externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, ha ressaltat que Torredembarra podrà anar comptant amb un seguit de treballs periodístics de professionals de prestigi que projectaran el municipi de manera global.
Durant l’acte de presentació, l’alcalde, Eduard Rovira, ha agraït a Repsol com a patrocinador i al Col·legi de Periodistes com a col·laborador la voluntat d’ambdós de mantenir la seva complicitat amb l’Ajuntament de Torredembarra en l’organització del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer.
La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodisme de Catalunya, Coia Ballester, ha ressaltat que hi ha poques convocatòries com la torrenca i que en calen més perquè ajuden a reforçar i donar més valor a la feina dels periodistes.
 
Categories del premi
Comunicació local
Temàtica: Torredembarra o el Baix Gaià (sempre que Torredembarra hi surti suficientment referenciada) en qualsevol dels seus aspectes: històric, econòmic, social, cultural, turístic, patrimonial, etc.
Dotació: 2.000 €
Periodisme turístic
Temàtica: Turisme en qualsevol dels seus àmbits. S’admeten treballs relatius a qualsevol indret del món.
Dotació: 6.000 €
L’Ajuntament encarregarà un treball periodístic remunerat sobre Torredembarra al guanyador/a per ser publicat en un mitjà de comunicació d’àmbit català.
Participació
Podran concórrer articles o reportatges signats amb nom o amb pseudònim i publicats a la premsa diària, periòdica o especialitzada, portals informatius a Internet o emesos per ràdio o TV, entre l’1 de setembre de 2017 i el 31 d’agost de 2018. Termini de presentació de treballs: 30 de setembre de 2018.
 
Membres del jurat
Coia Ballester (presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya), Jordi Farré (director de la Càtedra Internacional URV/ Repsol d’Excel·lència en Comunicació), Josep Maria Girona (exdirector de SER Catalunya, col·laborador del Diari de Tarragona i un dels socis fundadors de Canal Reus TV), Juan Navarro, director de Comunicació de Repsol, i Sergio Vila-Sanjuán (coordinador del suplement Cultura/s de La Vanguardia. Premi Nadal 2013).

FER UN COMENTARI