Calafell ja ha renovat el 80% dels fanals del municipi

En un mes acabaran les obres de l’enllumenat de la urbanització les Brises, que s’ha hagut de fer completament nou perquè tenia el servei més obsolet i deteriorat de tot el municipi

0
438

La renovació de l’enllumenat públic a Calafell frega el 80% dels 5.200 fanals als quals s’havia de canviar la lluminària. I pel que fa als 1.234 fanals que s’han substituir íntegrament (inclòs el bàcul i el cablejat), el canvi està en el 30%.

Ja s’ha completat el canvi de lluminàries a Mas Romeu, a Bellamar, a Mas Mel i a la zona central de Segur i el barri de Rodríguez Pita. Està a punt d’acabar la substitució al nucli del Poble i a la Masia de la Font. A més, en un mes acabaran les obres de l’enllumenat de la urbanització les Brises, que s’ha hagut de fer completament nou perquè tenia el servei més obsolet i deteriorat de tot el municipi.

De la seva banda, el proper mes de febrer començarà la renovació de l’enllumenat de Segur Platja. I després de Setmana Santa, s’iniciaran els treballs al nucli de la Platja. També s’actuarà a Calafell Residencial, si bé s’està perfilant encara el projecte.

Al municipi de Calafell hi ha 9.000 punts d’enllumenat públic. El projecte de renovació n’inclou 6.434. La resta no caldrà substituir-los, ja que són relativament nous, ja ofereixen un bon estalvi energètic i estan en bon estat de conservació. Els nous punts de llum usen tecnologia led, la qual cosa permetrà un estalvi energètic valorat en aproxidament uns 420.000 euros anuals.

FER UN COMENTARI