Torroella de Montgrí se suma als actes per la Marató de Tv3

L'Ajuntament, l'Associació Activa't Torroella i les diferents escoles del municipi han sumat esforços per celebrar actes que duraran fins al gener

Cartell de les activitats de Torroella de Montgrí per La Marató TV3 (Foto: Ajuntament de Torroella de Montgrí)

Torroella de Montgrí se suma enguany als actes de recaptació per la Marató de TV3, que està dedicada a la Covid-19. Diverses escoles i entitats, junt amb l’Ajuntament, han proposat tota una colla d’activitats que duraran fins el dia 3 de gener. Activitats solidàries i de caràcter familiar, que estaran adaptades a les circumstàncies i les mesures sanitàries.

Del 7 al 20 de desembre, l’escola bressol El Petit Montgrí fa una recollida de diners a través de guardioles, mitjançant la venda de productes i merchandasing de l’escola.

L’escola Guillem de Montgrí altres anys fa una obra de teatre i recapten els diners per l’entrada. Aquest any, degut a la pandèmia no han pogut fer l’obra, i han apostat per una iniciativa diferent. A través de la plataforma “Mi grano de arena” i la Fundació per la Marató de TV3, ofereixen la possibilitat de fer donacions on-line, amb el motiu de que es pugui fer recerca per la covid-19 i els teatres puguin tornar a omplir-se aviat.

Des de l’Associació Activa’t Torroella han organitzat sessions de tallers al pati de Can Quintana. Els dies 19 de desembre i 2 de gener, els tallers són de 10 del matí a 2 del migdia, i de 3 a 5 de la tarda. El dia 3 de gener només de 10 del matí a 2 del migdia.

A cada hora es realitzarà un taller diferent, i el preu de la inscripció variarà en funció del tipus de taller, essent aproximadament d’entre 3 i 5 euros. La recaptació per la Marató d’aquests tallers serà proporcional al preu del taller.

Cartell de les activitats de Torroella de Montgrí per La Marató de TV3 (Foto: Ajuntament de Torroella de Montgrí)

L’Ajuntament, en col·laboració amb Activa’t Torroella, ha organitzat dos espectacles de caire infantil i familiar. El dia 31 se celebra la festa L’Home dels Nassos a les 11.30h. El 20 de desembre se celebra de 10 a 1 el Tió popular, que inclou un taller per fabricar el pal per fer cagar el tió. L’entrada del tió popular es de 3 euros i per la festa de l’Home dels Nassos es passarà una guardiola. La recaptació d’aquestes activitats serà íntegra per la Marató.

Al marge de la recaptació per la Marató, el Col·legi Sant Gabriel fa una recaptació d’aliments pel Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de Torroella. Malauradament s’ha hagut de suspendre una de les activitats, el Vermut Musical, que havia de tenir lloc el 19 de desembre i l’organitzava l’INS Montgrí amb col·laboració de l’Ajuntament.

Qui ho vulgui pot consultar la programació aquí.