Dissabte, 13 de juliol de 2024
És notícia

Olot acollirà la 22a edició de la Jornada de Delegades i Delegats

Avatar photo

Després de dos anys d’aturada arran la COVID-19, aquest dimecres se celebra la 22a edició que ha reuneix prop de 200 representants d’alumnes al Casal Marià d’Olot.

Aquest dimecres se celebra una nova edició de la Jornada de Delgats a Olot; una matinal  dedicada als representants estudiantils de la comarca. Després de dos anys d’aturada  arran les afectacions i mesures de prevenció per la COVID-19, la iniciativa s’ha reprès  amb nous tallers que tenen per objectiu potenciar els lideratges, el treball en equip, les  capacitats personals, l’autoconeixement i la gestió emocional. Aquest 2023 les jornades  arriben a la 22a edició i compten amb 197 delegats de tota la comarca de la Garrotxa que  s’han reunit al Casal Marià d’Olot.  

La voluntat d’aquesta trobada comarcal és impulsar la formació dels joves estudiants  garrotxins aportant-los nous recursos i eines perquè puguin desenvolupar la seva tasca  de delegats i delegades així com potenciar el seu creixement personal i acadèmic.  

En concret, durant aquest dimecres 18 de gener de 2023, els alumnes de 1r a 3r d’ESO  podran aprendre a millorar la seva comunicació, el seu llenguatge corporal, gestionar les  seves emocions i potenciar la diversitat a través de quatre tallers a càrrec d’Anna Aumatell,  Judit Casas, Elisabeth Rusiñol i el Col·lectiu Lo Relacional.  

Pel que fa als delegats i delegades de 4t d’ESO i estudis postobligatoris descobriran i  coneixeran noves tècniques per millorar la seva oratòria, defensar el seu punt de vista i  posicionament, captar l’interès del públic i potenciar els lideratges i/o el treball en equip a  través de quatre tallers teòrics i pràctics. En aquest cas, els mentors són el Col·lectiu Lo  Relacional, Albert Brosa, Jordi Planella i Carles Martí.  

La Jornada de Delegats a Olot va arrencar el 1999 a través de la Comissió d’Alumnes de  Secundària del Consell Escolar Municipal i l’Ideal. Durant més de dues dècades, les  jornades han permès formar l’alumnat de secundària i estudis postobligatoris de la ciutat  dotant-los d’eines per potenciar les seves aptituds i actituds.  

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

9 − 2 =

Notícia anterior

Investigadors de la URV aconsegueixen predir mutacions del SARS-CoV-2

Notícia següent

A l’hospital una noia de 23 anys atacada i robada per diversos menors

Notícies relacionades