Dissabte, 13 d'abril de 2024
És notícia

Oberta la convocatòria de les beques de la Fundació Joan Bruguera

Avatar photo

L’Ajuntament de Girona recupera aquests ajuts que l’any passat no es van poder atorgar per les restriccions en mobilitat de la COVID-19

Imatge de la façana de l’Ajuntament de Girona. ACN.

L’Ajuntament de Girona, amb el Col·legi Oficial de Metges de Girona i la Universitat de Girona, ha obert la convocatòria de les beques de la Fundació Joan Bruguera. Aquestes tenen com a objectiu avançar en l’excel·lència en el camp de la recerca i la innovació mèdiques. Enguany, es recupera la convocatòria després que el 2020 s’hagués d’anul·lar per les restriccions en mobilitat decretades per la COVID-19.

Valoro molt positivament la decisió de les tres institucions implicades perquè a pesar de la situació de pandèmia, s’ha apostat per tirar endavant aquesta nova convocatòria que confirma que creiem i apostem pels professionals sanitaris de Girona, donant un impuls a la seva formació que a la vegada revertirà  en mantenir l’alt nivell professional del personal mèdic de les nostres institucions sanitàries“, afirma la regidora de Salut de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau.

Es tracta de beques destinades a cursar estudis d’especialització o treballs d’investigació preferentment a la Universitat de Montpeller, o en altres centres depenent de les circumstàncies de mobilitat. La convocatòria està dotada amb 12.000 euros i els interessats poden presentar la seva sol·licitud fins al 17 d’abril. Les bases i la convocatòria d’aquests ajuts es poden consultar a la pàgina web de Subvencions de l’Ajuntament de Girona.

Les ajudes es concedeixen per una durada màxima cadascuna d’un any o curs acadèmic, amb possibilitat de demanar una pròrroga per un curs o any addicional. Se’n podran beneficiar totes aquelles persones que tinguin el Grau o Llicenciatura de Medicina de qualsevol universitat catalana, en el termini dels cinc anys posteriors a l’obtenció del títol, o estudiants dels darrers cursos de la carrera, que siguin naturals de la ciutat de Girona, o que hi tinguin residència per un període no inferior a deu anys. La Fundació Joan Bruguera, formada per l’Ajuntament de Girona, atorga les ajudes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Una explosió en una empresa de plàstics del Vallès deixa un ferit i deu evacuats

Notícia següent

Figueres presenta els actes i les activitats del 8 de març

Notícies relacionades