Nova edició de la campanya ‘Figues i ous’, que promou la salut sexual i afectiva

Aquest dia, que coincideix amb el Dia Mundial de la Sida, s’il·lumina la façana i es penja el llaç vermell al balcó de l’ajuntament.

Aquest dimarts, 1 de novembre, coincidint amb el Dia Mundial de la Sida, comença  una nova edició de la campanya “Figues i Ous”, de promoció de la salut sexual i  afectiva, impulsada des dels departament de Sanitat i Salut Pública i Joventut de  l’Ajuntament d’Igualada. És per això que aquest dia s’il·lumina la façana i es penja el llaç vermell al balcó de l’Ajuntament. 

 

A més, s’organitzen dues actuacions, que en aquesta ocasió van adreçades  especialment al públic infantil i adolescent i a les seves famílies. La primera tindrà lloc  el dimecres 16 de desembre, a les 7 de la tarda, i consistirà en una xerrada en línia a  càrrec del psicòleg Dani Borrell, que parlarà sobre “Educació afectivo-sexual des de  casa”. Cal fer inscripció prèvia a promociosalut@aj-igualada.net

 

D’altra banda, els dies 22, 23 i 24 de desembre, en el marc de les activitats del  programa Fes Nadal, es faran representacions de l’espectacle d’educació afectiva i  sexual per a infants “Taulell de colors”, obertes només als participants al Casal de  Nadal. 

 

Com cada any, la campanya també inclou la distribució de kits del plaer (preservatius i  lubricant) a farmàcies i a La Kaserna.