Un noi de 22 intenta matar un mosso tirant-lo per les escales a Girona

El noi va intentar tirar el mosso des d'un 7è pis per evitar que el detinguessin per un robatori

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos d’Esquadra han detingut un noi de 22 anys que va intentar matar un agent tirant-lo pel forat d’unes escales a Salt, al Gironès. El noi va intentar empentar el mosso per evitar ser detingut per un robatori.

 

La policia catalana ha informat que els fets denunciats van ocórrer a les quatre de la matinada, quan van rebre un avís per un robatori amb força en un supermercat de la localitat.

 

Diversos agents van traslladar-se al lloc, on el jove havia trencat una reixa metàl·lica i el vidre de la porta per accedir a l’establiment. Allà, els Mossos van localitzar el sospitós amagat darrere d’un vehicle, moment en què es va espantar i va pujar fins a la setena planta de l’edifici.

 

Els agents van seguir-lo, i en arribar a dalt, el noi va veure que no tenia sortida perquè no podia obrir la porta del terrat, així que va decidir fer mitja volta i empentar un agent pel forat de les escales per poder fugir.

 

L’agent va aconseguir evitar-ho i finalment van poder detenir el jove, que ja tenia antecedents per accions similars. L’acusat ja ha passat a disposició judicial i el jutge ha decretat la llibertat amb càrrecs a l’espera de judici.