Lloret Turisme organitza una jornada en formació LGBTI+

Lloret Turisme també coordina un famtrip amb els influencers Nacho Montes, Nando Escribano, Pepino Marino, Héctor en Madrid, José Perea i David Moreno

closeup of a rainbow flag waving on the blue sky, moved by the wind, with the sun in the background

Lloret Turisme ha organitzat avui, en el marc de la Setmana Contra la LGBTIFòbia que es duu a terme aquestes dies a Lloret de Mar, una jornada en formació LGBTI+ adreçada al sector turístic local. La jornada, que ha comptat amb una cinquantena de participants, tenia per objectiu dotar als professionals del sector dels coneixements i competències per poder atendre a les necessitats d’aquest col·lectiu.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que “va en la nostra línia estratègica de potenciar una destinació inclusiva que fomenti el turisme per a tothom i on cada persona i col·lectiu trobi una atenció personalitzada i ajustada a les seves necessitats”.

A la jornada s’hi ha presentat l’informe de turisme LGBTI a Lloret de Mar, que s’ha elaborat a través d’unes enquestes a clients i professionals del municipi, i del que se’n desprenen conclusions com que Lloret de Mar encara és una destinació desconeguda pel segment LGBTI+ (75% dels enquestats); que és una destinació amb un gran potencial per esdevenir un referent pel target LGTBI+ (80% dels enquestats) i que es tracta d’un client amb un consum superior a la mitjana (entre un 10-20%) que viatja una mitjana de 3-4 vegades a l’any de forma desestacionalitzada.

La resta de blocs de la jornada han versat sobre el context del turisme LGBTI, recomanacions i casos d’èxit d’altres destinacions i la participació del periodista Nacho Montes explicant la seva experiència personal com a client LGBTI+.

A partir d’avui Lloret Turisme també coordina un famtrip amb els influencers Nacho Montes, Nando Escribano, Pepino Marino, Héctor en Madrid, José Perea i David Moreno amb l’objectiu d’impulsar aquest posicionament de la destinació en elsegment LGBTI+. Durant la seva estada realitzaran activitats esportives com una excursió en caiac, visitaran els Jardins de Santa Clotilde, coneixeran el llegat indià a través d’un taller de daiquiri i una ruta indiana, i visitaran l’oferta d’allotjament i d’oci nocturn de la destinació.