Lloret de Mar reprèn la Nit del Turisme en el marc del Dia Mundial del Turisme

Destaquen els guardons a la trajectòria empresarial i al professional destacat del sector, lliurats al Sr. Josep Maria Molist, president de la cadena Evenia Hotels, i al Sr. Toni Pérez actualment director MICE d’Evenia Hotels, respectivament.

temps lectura-Temps de lectura: 3 minuts

El Teatre de Lloret s’ha omplert aquest vespre per celebrar la Nit del Turisme de Lloret de Mar. Després de 13 anys l’Ajuntament de Lloret de Mar, a través dels departaments de Promoció Econòmica i Lloret Turisme, ha recuperat  aquest esdeveniment, en el marc del Dia Mundial del Turisme, amb la finalitat de posar en valor la bona feina dels professionals i  l’empresariat turístic lloretenc, principal indústria productiva de la ciutat. L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, ha explicat que “Reprenem la Nit del Turisme de Lloret de Mar en un format modern, distès i obert a tothom perquè majoritàriament tots, directa o i indirectament, formem part de la indústria turística i és important visibilitzar i posar en valor tota la cadena que la conforma, així com la bona feina que es fa”.

Els premiats d’aquesta Nit del Turisme de Lloret de Mar han estat:

  • Premi especial del jurat per Santiago Ontañon i Conxita Villar per haver convertit l’atenció al client i la qualitat humana en el distintiu dels establiments que han gestionat, Hostal Sanco i Hostal Magnolia.
  • Premi a l’Emprenedoria per Marc Linares com a propietari dels restaurants Velamar i Brisa. Dos establiments moderns i actuals que han contribuït a rejovenir, actualitzar i dinamitzar la zona de Sa Caleta de Lloret de Mar.
  • Premi a la Innovació i la Sostenibilitat per l’hotel Samba per la seva aposta, des de fa més de 25 anys, per la gestió de l’aigua regenerada. Des de fa més de 10 anys treballa amb l’Institut Català d’Investigació de l’Aigua (ICRA) en el projecte de reutilització d’aigües grises.
  • Premi Establiment Emblemàtic pel restaurant La Campanya que l’any vinent celebrarà el seu 60è aniversari i que s’ha convertit en un establiment de referència, amb l’especialitat en pollastre a l’ast, per locals i visitants durant generacions.
  • Premi Ambaixadora Local per Elizabeth Keegan per la tasca en la promoció internacional i el posicionament de la reconversió turística de Lloret de Mar en l’àmbit de la prescripció. Elizabeth Keegan és considerada una de les 150 professionals més influents del sector turístic a nivell de l’Estat Espanyol.
  • Premi a la Projecció Internacional per la discoteca Tropics que durant generacions, des del 1970 i fins l’actualitat, es manté com una de les discoteques més ben valorades en els rànquing mundials com “The World Best Club’s Award” i, a banda de portar els millors artistes i DJ’s internacionals del panorama musical mundial, inverteix contínuament en millores i en noves propostes per adaptar-se a les darreres tendències del sector de l’oci.
  • Premi al Compromís Social per la Fundació Climent Guitart una entitat sense ànim de lucre, fundada el 2018, que forma part de Guitart Hotels i va ser creada en memòria del Sr. Climent Guitart. La Fundació fomenta el turisme en tots els seus àmbits incidint especialment en la formació, l’enriquiment cultural i la sostenibilitat, així com el treball pel benestar de les persones amb més vulnerabilitat social.
  • Premi a la Comunicació Turística per Ángela Gonzalo del Moral pel reportatge sonor “Jardines ornamentales y bosques en Lloret del Mar” emès al programa “10.000 lugares para viajar” de Ràdio Nacional d’Espanya.

I finalment, es destaquen els següents guardons:

  • Premi a la trajectòria empresarial per Josep Maria Molist vinculat empresarialment al municipi de Lloret de Mar des del 1965. Actualment, a part de presidir la Mesa Empresarial del Turisme de Lloret de Mar i Evenia Hotels, també presideix l’agència de viatges Evenia Travel Services, amb seu a Lloret de Mar. El seu grup hoteler té 15 establiments repartits entre Lloret de Mar i altres destinacions turístiques nacionals i internacionals. A Lloret de Mar va ser un dels primers empresaris hotelers en apostar pel turisme de reunions i l’esportiu, amb una adaptació constant de les seves infraestructures i serveis a les diferents i canviants necessitats de la demanda.
  • Premi professional destacat del sector. En Toni Pérez va néixer a Cadis l’any 1960, en una família humil i molt treballadora. L’any 1972, per motius laborals, la família decideix traslladar-se a Catalunya i amb només 15 anys en Toni comença a treballar com a cambrer al bar de l’hotel Olímpic Park. Persona polifacètica, carismàtica i molt proactiva, durant 15 anys també fou l’encarregat de la discoteca del mateix hotel, la coneguda sala Rendez Vous. Posteriorment va passar a treballar com a maïtre dels diferents restaurants de l’hotel fins a arribar a director de bars i restaurants i, actualment, és el director de turisme i reunions i esdeveniments. Des dels 15 anys en Toni Pérez ha aportat tot el seu coneixement i bon fer a la cadena Evenia Hotels sense perdre mai la seva humilitat i professionalitat i ha destacat sempre per la seva excel·lent atenció i aposta per l’equip humà.