Llagostera tanca el Festival de Poesia Arrima’t

Tot i les limitacions i restriccions d’aforament en el marc de la Covid-19, el Festival ha tingut molt bona acollida i ja s’ha començat a treballar en l’edició de l’any vinent.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Foto: Marc Sureda. Actuació d’ Elies Barberà i Gregori Ferrer al Teatre Casino Llagosterenc.
Amb Els versos del fill del forner, a càrrec de l’actor i poeta valencià Elies Barberà acompanyat per l’acordió i piano de Gregori Ferrer, Llagostera ha tancat aquest passat cap de setmana la primera edició del Festival de Poesia Arrima’t. Han estat un total de 14 activitats, entre exposicions, recitals, concerts, tallers i espectacles programats al llarg del mes de març amb l’objectiu d’apropar la poesia en les seves múltiples vessants a través diverses propostes gratuïtes i de pagament.
El festival neix en un moment complicat però amb la intenció de consolidar-se i ocupar un espai important dins la programació cultural del municipi, tal i com ha explicat el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera, Enric Ramionet. El Festival Arrima’t vol també posar en valor la funció essencial de la literatura i la poesia. Tot i les limitacions i restriccions d’aforament en el marc de la Covid-19, el Festival ha tingut molt bona acollida i ja s’ha començat a treballar en l’edició de l’any vinent.