Incendi en un pàrquing de Blanes

Es van haver de desallotjar una 30ena de veïns i veïnes de l’immoble preventivament, i cap persona va resultar afectada, només danys materials

La tarda-vespre d’aquest passat diumenge un total de 18 dotacions de diversos cossos d’emergència i seguretat van haver d’intervenir en l’extinció d’un incendi que es va declarar al nucli urbà de Blanes. L’avís es va donar pels volts de 2/4 de 6 de la tarda, informant que s’estava produint al barri d’El Control-Horta de La Perla, prop del centre històric de la vila.

El foc es va produir al pàrquing de l’edifici situat al Carrer Mercè número 2, afectant les botigues així com els pisos superiors de l’immoble. Preventivament, es va procedir a evacuar la trentena de veïns i veïnes que en aquells moments estaven a casa seva, que no van poder tornar als seus respectius domicilis fins que es va poder comprovar la seguretat de cada pis, especialment per l’intens fum que hi havia.

L’operatiu per extingir l’incendi es va tancar a ¼ de 10 de la nit, i sortosament cap persona va resultat afectada, només es van registrar danys materials al pàrking, així com a les canonades de desguàs de tot l’edifici. Van participar-hi un total de 18 dotacions: 6 camions, 2 comandaments i 1 vehicle de suport de Bombers de la Generalitat; 4 patrulles de la Policia Local de Blanes; 2 patrulles dels Mossos d’Esquadra; 2 ambulàncies del SEM; i 1 unitat de Protecció Civil.