Sopa de Cabra tanca la II edició del Som de Mar que ha tingut un 75% d’ocupació

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El grup Sopa de Cabra ha tancat la segona edició del festival Som de Mar, que ha tingut un 75% d’ocupació i 4.200 assistents, ha explicat l’entitat organitzadora en un comunicat aquest diumenge.

El festival, que s’ha celebrat als Jardins de Santa Clotilde del 19 al 28 d’agost, ha comptat amb cinc concerts ‘sold-out’ de M-Clan, The Other Side, Carlos Sadness, Els Amics dels Arts i Sopa de Cabra, i més de 14 propostes gastronòmiques.

Som de Mar ha programat “diferents estils musicals i artistes que han escollit Lloret de Mar per fer les seves úniques actuacions durant aquest estiu a Catalunya”, com ha estat el cas de Pasión Vega, David Otero, Carlos Sadness i Maria José Llergo.

La promotora del festival, O98 music, i el director de Som de Mar, Carles Gilibets, han valorat positivament l’evolució del festival malgrat les restriccions i l’afectació del toc de queda.

Per la seva banda, el regidor responsable de la promoció econòmica i impulsor municipal de la creació del festival, Jordi Orobitg, ha afirmat que la segona edició del Som de Mar “confirma que l’èxit de la primera edició no va ser flor d’un dia”.